სასწავლო პროექტის გეგმა

               



Image result for გენომოდიფიცირებული საკვები








1.პროექტის სახელწოდება. კვების მნიშვნელობა და ჰიგიენა
2.პროექტის მთავარი იდეა(თემა)1-2 წინადადებით .გენომოდიფიცირებული და ეკოლოგიურად სუფთა საკვების შედარება.
3.პროექტის აქტუალობა. მოიპოვებს ინფორმაციას არასწორი კვების (მაგ .სწრაფი კვების პროდუქტების გამოყენება) შედეგად მოსალოდნელი დარღვევების შესახებ .(მაგ. ავიტამინოზი. ჭარბ-წონიანობა)
4.პროექტის მიზანი .მოსწავლეები შეძლებენ გენომოდიფიცირებული და ეკოლოგიურად სუფთა კვების პროდუქტების შესახებ ინფორმაციის ეფექტურად მოძიებას .
5.მონაწილეთა ასაკი.15 წელი.
6.ვადები ხანგრძლივობა. ერთი თვე
7.მოსალოდნელი შედეგები/პროდუქტები ,რაც შეიძლება შეიქმნას   .ბუკლეტებისა და საინფორმაციო სტენდის შექმნა
8.პროექტისათვის საჭირო რესურსები .სახელმძღვანელოები  სასწავლო გზამკვლევები.  პროექტორი,  კომპიუტერი სახელმძღვანელო.
9.პროექტის მსვლელობა .მოიპოვებენ ინფორმაციას გმო პროდუქტების შესახებ  ადარებენ ერთმანეთს ეკოლოგიურად სუფთა საკვებს .მოსწავლები შეძლებენ გენომოდიფიცირებული და ეკოლოგიურად სუფთა კვების პროდუქტების შესახებ ინფორმაციის ზუსტად და შემოქმედებითად გამოყენებას კვების ჰიგიენის საკითხებთან დაკავშირებით .საკუთარი ცოდნისა და კომპეტენტურობის ამაღლების მიზნით ინტერვიუს აღება, შეძლებენ მარკეტებში და საინფორმაციო სტენდის შექმნას
10.საგნებთან/ საგნობრივ ჯგუფებთან/ ეროვნულ სასწავლო გეგმასთან.                      .ინფორმაციის ეფექტურად და ეფექტიანად მოპოვება ,კრიტიკული და კომპეტენტური შეფასება ,ინფორმაციის ზუსტად და შემოქმედებითად გამოყენება მოცემულ საკითხთან თუ პრობლემასთან დაკავშირებით
..იდეებისა და აზრის ნათლად და ეფექტურად გამოხატვა წერილობითი თუ სიტყვიერი ფორმით
..სასწავლო პროგრამით გათვალისწინებული  ჩარჩოს მიღმა სამუშაოს ჩატარება ცოდნისა და კომპეტენტურობის ამაღლების მიზნით
11.პროექტის ხელმძღვანელი(მასწავლებელი):ფიქრია თევზაძე
12.ხელმძღვანელის ელ.ფოსტა:pikriatevzadze@gmail.com
13.პროექტის ვებ-გვერდი/ბლოგი.ist-pikriatevzadze.blogspot.com

No comments:

Post a Comment